lauantai 20. huhtikuuta 2013

koti on siellä missä sydän on

Vihdoin ja viimein sain aikaseksi ottaa tästä meidän nykyisestä asunnosta muutamia kuvia. Joo, ei me ollakaan asuttu täällä vasta kun joku 10kk, enkä oo tainnut ottaa yhtäkään kuvaa tätä ennemmin? Onhan tämä asunto ihan kiva ja ihanaa oli viime kesänä muuttaa täysin uuteen asuntoon! Mutta eipä tätä oo voinu ottaa 'tosissaan' varsinkaan Jasperin syntymän jälkeen, niin pieni tää kyllä meille kolmelle on- mutta hyvin ollaa tähän asti kuitenki pärjätty! Joka kaappi ja nurkka vaan pursuaa tavaraa, vaikka ollaan roudattu aika paljon tavaroita mun porukoillekin. Ja vaikka mä oonkin ikuinen sisustaja, ja mun mielestä koti ei oo ikinä valmis, niin täällä mä oon lopettanu sisustamisen ja odotellu vaan, että päästäis muuttamaan ja sitten sitä uutta kotia sisustamaan! Jouluhömpötys siivousten jälkeen en oo tainnu vaihtaa minkään tavaran paikkaa :D Ja kyllä, koti kaipais kyllä pikaisesti myös kevään tuoksua ja tunnelmaa! Pian on jo kesä ja täällä vaan kaikki talvikoristukset paikoillaan, annettakoon se anteeksi. :)

Piti kuitenki napata kuvat ennen kun täs pitää tosissaan ruveta pakkailemaan, muuttohan on alle 2viikon päästä! Muutetaan 50neliötä tätä suurempaan kämppään, joka on lapsiystävällisemmällä paikalla, ja siinä on takka, ilmalämpöpumppu, parvi, tosi korkealla katto, paljon tilavempi keittiö(täällä on niin huono kokkailla, kun on niin vähän pöytätilaa), huomattavan valoisampi sillä sielä on 3suuntaan ikkunoita ja ikkunat on suurempia(tämä on yllättävän pimeä vaikka pihalla kuinka aurinko paistais!), omaa pihaa ja nurmikkoa, oma rauha ja autokatos. Sielä on sitten todella helpompi kulkea vaunujen kanssa ja on paljon enemmän säilytystilaa. Ja se on niin tilava, että pystytään sielä asumaan kauan, vaikka perheenlisäystä tulis jossakin vaiheessa lisää. ;)
Onhan tässäkin paljon hyvää kuitenkin: tämä on keskellä/lähellä kaikkea, semi-iso vaatehuone, iso parveke ja korkealla ollessa ihan mukavat 'maisematkin' ja aurinko paistaa tuohon parvekkeelle ihan kivasti ja suojaa kuitenkin melko hyvin tuulelta sekä täällä saisi pitää lemmikkejä(ei tosin ole, mutta tästä lähtien ei saa ollakaan...) :) Vaikka mäkin oon näissä asioissa melko nirppanokka, ja vaikka se tuleva kämppä ei ookkaan mikään uusiuusi niin kyllä ne muut, hyvät puolet vie helposti sen voiton puolelle! Mutta siitä sitten lisää kun päästään muuttamaan sinne, en malta odotella että saan suunnitella ja ostella sinne kaikkea; ainakin uusi, isompi ruokapöytä ja tv-taso on hankinnan alla , lisäksi tietenkin kaikkea pikkutavaraa ja sisustusjuttuja.

Mutta tässä olis nyt tätä nykyistä asuntoa

makuuhuonetta&vaatehuonetta:





karvakamut





smile!

































olohuonetta&keittiötä:

matto Vallila


mikäs muukaan kuin Disney Channel..


Vallila







noihin tuoliinkin oon ostanu päällyskankaan, mutta se on ny vähä jääny ku sami ei muistanu tuoda nitojaa töistä vaikka muistutin sitä varmaan ekat kolme kuukautta tuon pöydän ostamisesta asti... enää en ookkaan sitten jaksanu edes yrittää muistuttaa :D 


Vallila



























eteistä&vessaa&suihkua&saunaa:












































Siinäpäs oli meidän nykyinen koti.. :D että sellaasta!

Ajattelin täs muutaman päivän sisällä kirjoitella tänne synnytyskertomuksen, onhan siitä melkeen jo 3kk, mutta eipä se muisti tästä ainakaa enää parane! Ja Jasperin kehityksestä yms. vois tehdä oman postauksen, niin olis sitten helpompi kirjoitella tulevista neuvolakäynneistä sun muista. :) Ja noita kenkiä, laukkua, takkeja multa löytyy sen verran, että niistäki vois joskus väsätä jotakin.

<3: meeri

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos!:> Nyt oon vähä jo kyllästyny, kun en oo pitkään aikaan tehny mitään muutoksia täällä.. :D

      Poista

Kiitos kommentista! ❤